Udfordre din hund med smart legetøj

Når tiden er til det, og du bestemmer dig for at tage din hund med ud for at gå en tur og måske lege med den, så brug ekstra god tid på netop at lege. Hunden elsker at lege, men den kan også udvikle sig mentalt af at blive udfordret med nogle typer hundelegetøj. Netop disse produkter skal vi se nærmere på nedenfor.

Der findes et hav af veludviklede hundelegetøj, der stimulerer din hund til fulde, og der findes noget til alle racer. Kig f.eks. forbi OLIVERS webshop, hvor du finder hundelegetøj af høj kvalitet.

 

Aktivitetslegetøj

Hunden har fire ben og et hoved, og alle fem legemsdele har behov for aktivitet på forskellige måder. Derfor er der udviklet aktivitetslegetøj, som udfordrer hundes både fysisk og psykisk. Denne type hundelegetøj kan endda bidrage til at forebygge adfærdsproblemer. Et eksempel på aktivitetslegetøj er DOGBRICK, også fra OLIVERS. Hundelegetøjet er inddelt i sværhedsgrader og de enkelte modeller kan anvendes på forskellige måder, så hunden hele tiden udfordres.

Spillet er sjovt, både for dig selv og din hund. Gem godbidder i hulrummene i spillepladen og lad din hund søge efter dem. Hunden skal føre brikkerne den ene eller den anden vej på pladen for at få en godbid,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *