IFETCH – interaktiv underholdning til din hund

Til hunden der evigt er i legehumør og til ejeren der godt kan blive lidt doven en gang imellem. IFETCH er det nyeste indenfor leg med din hund. Maskinen fungerer således at man trykker på en knap, og så skyder IFETCH en bold afsted, som hunden så kan hente. Når bolden bliver kastet ned i det store hul på maskinen, skydes den afsted igen, og sådan kører det hele i ring.

Maskinen kan køre på både batterier (hvilket tillader at den nemt kan bruges ude i haven) og via et stik. Kasteafstanden kan nemt justeres, alt efter hvor langt hunden skal løbe efter bolden. Når en bold er skudt afsted, slukker maskinen af sig selv for at spare strøm, og tænder op af sig selv igen, når bolden bliver kaster ned i tragten.

Selvfølgelig kan det kræve at man lærer sin vovse hvordan maskinen fungerer, men igennem træning kan hunden faktisk selv lære at smide bolden tilbage i maskinen. Dette kan være en rigtig sjov øvelse for dig og din hund, og designet er netop lavet så det bliver muligt for din hund at interagere med IFETCH.

Store og små hunde

Den originale IFETCH er nok mest designet til små og mindre store hunde, da boldene er relativt små. Men efter et års succes er virksomheden bag IFETCH kommet op med en større version kaldet IFETCH TOO, som er til store hunde – samt det nyeste slogan “Bigger dogs. Bigger balls.”, som rammer perfekt og også er super sjovt.

 

Billedekilde: www.supercoolpets.com

Billede: Khanh To

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *