På ferie uden hund

Mange familier og singler skal hvert år en smuttur ned til sydens sol og nyde livet. Hvad gør man så med sine hunde, når man er væk i 1-2 uger? Man får dem selvfølgelig passet af andre hundeejere, eller man kan få dem passet i en kennel.

Det er synd for hunden, hvis den ikke får den tilstrækkelige pasning og pleje, som hunden er vant til. Det vigtigste er nok, at hunden får sine daglige næringsrige måltider samt vand efter behov, og at den får sin daglige motion. Det afhænger selvfølgelig af den enkelte hunderace samt hundens alder, så vær nu helt sikker på, at din familie eller venner forstår at tage godt vare på en hund.

Har du problemer med at finde dygtige hundepassere, så kan man blive nødt til at kontakte en hunde-kennel, hvor professionelle personer sørger for alt det praktiske. Så kan du i mellemtiden tage på charterrejse ned til Syden, mens din hund er i trygge hænder.

 

Kan man ikke bare tage hunden med på ferien?

Svaret er JO, det kan man da godt, såfremt man har det specielle dyrepas, hvor det fremgår, at hunden har fået alle sine nødvendige eftersyn kure og vaccinationer, således den er sygdomsfri. Man kan hos en autoriseret dyrlæge få lavet et eftersyn af sin hund, vaccination samt et pas for omkring 600 kr. Så kan man anvende dette hundepas hver gang, at man rejser udenlands.

Hvis man anvender flyrejser, så skal man huske et bur og eventuelt en varm dyne, så din hund ikke fryser i flyets lastrum under flyrejsen. Men hvad nu hvis det ikke er muligt at have kæledyr på hotellet eller dit opholdssted på turen? Så nytter det jo ikke noget med et dyrepas, så må hunden altså blive hjemme, såfremt du tager en luksus flyrejse til det kendte Sunny Beach i Bulgarien på en afslappende ferie i 8 dage, hvor du skal på diskotek hver aften og feste i hele ferien. Rejser til Sunny Beach kan nemt bestilles hos Sunweb, og Sunny Beach har jo allerede etableret sit eget image, men det er faktisk muligt at rejse til Bulgarien og opleve stranden langs Sortehavet og den fantastiske natur i Bulgarien uden at skulle på diskotek hver nat. Andre vælger en flyrejse til Bulgarien med Sunweb rejsebureauet, fordi det er nemt og hurtigt at booke sin billet online, og man kan selv vælge om det skal være en discount flyrejse eller en komplet pakkeløsning All Inclusiv, hvor de har sørget for al transport, hotel og måltider, så du bare behøves at slappe af og nyde ferien i Bulgarien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *