Vigtigt viden om udstyr til hunden

Når det gælder en hunds sundhed og helbred er det vigtigt at, hunde har tilgang til frisk vand når hunden spiser sit foder eller godbidder. For at beskytte gulvet kan man med fordel lægge et underlag under hundens madskål.

En madskål-og vandskål er vigtigt udstyr til et perfekt liv for din hund. Der findes i dag rigtig mange forskellige designs og funktioner ved mad- og vandskåle, og det kan være svært at finde lige præcis det der passer din hund bedst.

 

Lige så forskellige som os

Der findes i dagens Danmark mere end 200 forskellige hunderacer og på verdensplan ca. 400 racer. Hunde har ligesom os mennesker hver deres personlighed og der er derfor ikke en, hund som er ens. Derfor når du og familien skal ud og anskaffe jer en hund er det vigtigt at se på jeres behov som familie.

Har I brug for en hygge hund, der kan ligge i sofaen med jer hver aften, eller en hund som har særlige egenskaber som jagt eller lign. Derfor er det vigtigt at hundens race og behov passer med jer som familie. En aktiv hund er en glad hund lige meget, hvilken hunderace det er. Hundelegetøj er derfor også, vigtig udstyr til et perfekt hundeliv.

 

Placeringen af mad- og vandskålen

Placeringen af hundens mad- og vandskål har stor betydning for hundens hverdag. Udstyret skal helst stå i nærheden af hundens seng og må ikke være placeret for lyst og skal helst være så tørt så muligt. Alle hunde har forskellige behov, og der ikke en hund der er ens i adfærd.

Det er derfor vigtigt at hundens behov bliver dækket, ellers er der risiko for at hunden med tiden vil give problemer, når den er alene hjemme og måske vil begynde at ødelægge ting, udvikle aggressive tendenser eller strejfe omkring på gaderne.

Billede: mac_ivan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *