En typisk hverdag hos Kennel Ravnkilde

Hos Kennel Ravnkilde er det muligt at få passet sine hunde, mens man er bortrejst i en periode. Vi har gode og hyggelige omgivelser, som alle hunde sætter pris på, og vi er fine faciliteter til alle typer hunde. Vi har masser af erfaringer med både hvalpe samt alle typer af hunde, så vi kan passe godt på dine kæledyr, når du ikke har mulighed for dette. Vi tager individuelle hensyn til dine kæledyr, som vi får besked om, idet de måske har specielt behov for tilsyn, medicin eller brug for en speciel kost.

Kosten hos Kennel Ravnkilde

Da alle hunde er forskellige, så har de også behov for en speciel kost beregnet til netop denne hund. Hunde skal jo have forskellige typer kost afhængigt af deres race samt deres alder, og visse hunde kan have allergier, som der også skal tages hensyn til. Grundingredienserne i alle hundes foder er vand kombineret med tørkost eller vådkost, og derudover kan de så få en godbid en gang imellem. En hund er jo et levende væsen med følelser, så en hund kan mærke den opmærksomhed og kærlighed, som hundeejeren giver den. Så man behandler normalt sin hund som et medlem af familien, hvor man ønsker det bedste for den. En god hundeejer ønsker ikke at se sin hund blive syg eller uoplagt, men man ønsker jo en vaccineret hund, som får den motion, kost og pleje, som den har behov for. Det er vi eksperter i her hos Kennel Ravnkilde, og vi anvender derfor kun de bedste typer af hundefoder. Pris og kvalitet følges oftest ad, og dette gælder også indenfor hundefoder. Kennel Ravnkilde anbefaler hundefoder fra Olivers.dk, idet man hos denne webshop kan finde et bredt og varieret udvalg af hundefoder til alle typer hunde i alle aldre. Det er her muligt at finde kornfri fuldkornsfoder til dine hunde i forskellige størrelser og med flere smagsvarianter. I disse foderblandinger har man sørget for, at der er præcis de næringsstoffer baseret på animalske proteinkilder, som din hund har brug for. Denne høje kvalitet af kost medfører, at din hund altid vil være glad og fuld af energi, men den skal stadig luftes med motion hver dag.

Det faste program hos Kennel Ravnkilde

Vi sørger for, at alle hundene kommer ud i den friske luft og får motion, samt de leger med vores hundelegetøj. Derved stimuleres hundene i kennelen, således de har en afvekslende hverdag fyldt med oplevelser. Vi giver hver hund de individuelle hensyn, således vi både snakker med hver hund, leger med den, mens andre hunde mest vil passe sig selv. Vi har en daglig rutine, hvor vi gør vores yderste for, at tilfredsstille netop din hunds behov og ønsker.

  1. Hver morgen luftes hundene, imens vi rengør hver boks.
  2. Derefter fodres alle hundene samt får vandskålen fyldt op.
  3. Midt på eftermiddagen bliver vandskålene fyldt op igen, samt hundene bliver luftet igen samt aktiveret med forskellige lege.
  4. Sidst på eftermiddagen er der tid til hundenes aftensmad.
  5. Sidst på dagen er der tid til et lille godnat måltid.
  6. I løbet af dagen slapper hundene af, og jævnligt får de lige en godbid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *